Thuisbezorgd Clone – Start online restaurant business in Nederland

Lanceer last-mile bezorgdiensten met Thuisbezorgd Clone, een extatisch bezorgplatform dat de klantenkring voor restaurants en alle foodsectoren in Nederland vergroot

Wat is de Thuisbezorgd Clone App? Hoe zorgt het voor gestroomlijnde bedrijfsopties?

De vraag naar online voedselbezorging stijgt wereldwijd tot grote hoogten. Gemak is de keuze geworden van millennials, ook al moeten ze een beetje meer betalen. Het is hun keuze geworden voor alles en voor alles. En dus biedt de on-demand markt verschillende mogelijkheden voor restaurants om online zaken te doen.

Thuisbezorgd kloon app is het aanpasbare platform voor restaurants om online bestel- en bezorgdiensten uit te voeren, gemaakt met de beste technologieën en eigentijdse functies. De oplossing versnelt de zaken met functies zoals snelle logins, cloudopslag, in-app navigaties, intuïtieve ontwerpen, enz.

Restaurants naar consument leveringsmarkten van Nederland hebben grote volumes en zullen naar verwachting de komende jaren alleen maar groeien. Een app als Thuisbezorgd is een opmerkelijke oplossing om zaken mee te doen en uit te blinken op de concurrerende markten van het land.

Hoe voert een app als Thuisbezorgd online bezorgtaken uit?

Last-mile delivery bedrijven die gebruik maken van een app als Thuisbezorgd hebben een elementaire workflow met behulp van de afzonderlijke componenten van het platform. Restaurants kunnen zelfs de werking van het bedrijf verbeteren, hoewel de basiswerking identiek is voor alle bedrijfssegmenten. Hieronder wordt aangegeven hoe de verschillende modules werken:

  • Klanten kunnen online eten bestellen via een app of paneel dat voor hen wordt bepaald met de beste functies voor snelle prestaties.
  • Ze kunnen thuisleveringen aanvragen en online betalen voor de items van hun favoriete winkels die ze hebben geselecteerd.
  • Winkels accepteren de bestellingen, bereiden ze voor en wijzen de bezorgdienst toe aan de beschikbare chauffeurs.
  • De bezorgers halen het pakket op bij de winkels, volgen het adres via de app en voltooien het met een bevestiging van de klanten.

Elementaire functies van Thuisbezorgd kloon script

Alle onderdelen van het Thuisbezorgd kloon script hebben kolossale functies in al haar modules voor vloeiende leveringstaken en het behouden van een hoog klantenbestand.

Gebruikers App

Promocoupons

Klanten hebben toegang tot promo coupons tijdens het bestellen, waardoor ze leuke extraatjes krijgen bij het bestellen via het platform.

Beoordelingen invoeren

Klanten kunnen beoordelingen invoeren over de diensten aan de chauffeurs en restaurants na het voltooien van de levering.

Bestellingen volgen

Tijdens de bestel- en bezorgtaken kunnen klanten de bestelling en de bezorgstatus volgen via de app.

Betaalmethoden

Klanten kunnen kiezen om te betalen met de gewenste betaalmethoden op het platform: contant geld, kaart en app wallets.

Gebruikerswebsite

Winkels beoordelen

Klanten kunnen op zoek gaan naar beoordelingen van bezorgwinkels voordat ze de beste winkel kiezen en analyseren.

Contactloze bezorging

Klanten kunnen het vakje voor contactloze bezorging aanvinken en een veilige bezorging op het adres krijgen.

Bestellingen plannen of direct bestellen

Klanten kunnen onmiddellijke levering bestellen of een gewenste tijd en datum plannen op hun gewenste adressen.

Status bezorger

Met realtime updates kunnen gebruikers de status van de bezorging bekijken op de geïntegreerde kaart.

Paneel opslaan

Documenten toevoegen

Zoals de beheerder vereist, moeten winkels specifieke documenten toevoegen tijdens de registratie op het platform, die zullen worden geverifieerd.

Talen kiezen

Winkels krijgen verschillende taalopties van de beheerder; ze kunnen een geschikte taal kiezen.

Subwinkels aanmaken

Winkels kunnen subwinkelprofielen aanmaken die alleen toegang hebben tot de toegewezen schermen van het winkelpaneel.

Bestellijst

Stores krijgen alle bestellijsten gescheiden per tijd, zoals de bestellingen van vandaag, de bestellingen van morgen, geplande bestellingen, enz.

Winkel App

Orders aanpassen

Restauranteigenaren kunnen de bestellingen aanpassen aan de voorraden van hun artikelen en de klanten verzoeken de bestellingen te wijzigen.

Beoordelingen analyseren

Recensies van kopers en chauffeurs worden allemaal opgeslagen in de winkelmodules, die ze kunnen analyseren om de algehele prestaties te markeren.

Winkelpromoties

Restaurants kunnen zichzelf promoten in de klantmodules door de bedrijfsadministratie om hun diensten en producten te vragen.

Verkooprapporten genereren

Restaurants kunnen verkooprapporten genereren van de klanten met alle gegevens over bestellingen, leveringen en facturen, ook op wekelijkse en dagelijkse basis.

Beheerdashboard

Bezorgzone instellen

Rondom de restaurants kan de beheerder afzonderlijke zones voor bezorging instellen en de dichtstbijzijnde bezorger van de zones toewijzen.

Restaurantverkoop bijhouden

Admin kan restaurants volgen voor hun bestellingen, bezorgdiensten, bestellingen met betaalmethoden – alles om hun verkooprapport bij te houden.

Menu van winkel onderhouden

Admin kan het menu van het restaurant maken en bijwerken vanuit het paneel, inclusief de categorieën, items en modifiers.

Portemonnee geschiedenis bijhouden

De beheerder kan de portefeuillegeschiedenis van winkels, bezorgers en klanten bekijken en portefeuilleaanvragen van gebruikers accepteren of weigeren.

Aflever app

Profiel updates

Leveranciers kunnen hun profiel bijwerken met persoonlijke gegevens, zoals naam, e-mail, contactnummer, enz.

Orderrapporten

Aanbieders kunnen hun maandelijkse bestellingen bijhouden, inclusief alle details over de bestellingen, en de gegevens ook exporteren voor offline gebruik.

Contact opnemen met klanten

Om contact op te nemen met klanten kunnen bezorgers gebruik maken van functies zoals in-app chat of direct een telefoontje plegen met een oproepmaskeringsfunctie.

E-Wallets

Leveranciers krijgen een geïntegreerde app-portemonnee om betalingen te ontvangen en direct geld op te nemen omdat de portemonnee is gekoppeld aan bankrekeningen.

Exclusieve functies van Thuisbezorgd kloon om op te vallen in bezorgmarkten

Contactloze levering

Klanten kunnen kiezen voor contactloze bezorging terwijl ze online bestellen en betalen; de chauffeurs volgen alle veiligheidsrichtlijnen om veilig thuis te bezorgen.

Kaartgegevens opslaan

Alle gebruikers van het platform kunnen de gegevens van meerdere kaarten (creditcard/debetkaart) opslaan voor de betalingen en met elke gewenste kaart betalen na het bestellen.

Winkelbeoordelingen

Klanten kunnen alle recensies en beoordelingen van de winkels raadplegen terwijl ze de winkel selecteren om te bestellen, samen met andere details zoals adres, menu, openingstijden van de winkel.

Gedetailleerd menu

Winkels kunnen een menu maken met categorieën en subcategorieën van de items, zodat klanten gemakkelijk kunnen bladeren; ze kunnen ook modifiers toestaan.

Bestellingen voor afhaalmaaltijden

Klanten kunnen bestellen via de app en een afhaalpakket aanvragen; de bestelling wordt klaargemaakt en klanten kunnen het afhalen in de winkel.

Bezorger app

Voer bezorgdiensten uit met behulp van de Bezorger-app, met geïntegreerde kaart, in-app chat, app-portemonnee en vele andere functies.


Klanten app

Geïntegreerde nieuwste functies om direct eten te bestellen of bezorgdiensten te plannen via een gebruiksvriendelijke app.


Winkel-app

Store apps hebben de functies om de winkel online te beheren, zoals menu, bestellingen, bezorgers en betalingen.


Demo’s voor mobiele apps van E-Delivery om de workflow te begrijpen

Ontdek onze apps met indrukwekkende UI en geavanceerde apps voor gebruikers van EDelivery.

Bezorger app

Voer bezorgdiensten uit met behulp van de Bezorger-app, met geïntegreerde kaart, in-app chat, app-portemonnee en vele andere functies.


Klanten app

Geïntegreerde nieuwste functies om direct eten te bestellen of bezorgdiensten te plannen via een gebruiksvriendelijke app.


Winkel-app

Store apps hebben de functies om de winkel online te beheren, zoals menu, bestellingen, bezorgers en betalingen.


Bekijk de panelen in de oplossing

Paneel voor klanten

Klanten kunnen panelen gebruiken om te bestellen en te betalen met de gewenste methoden met de vergelijkbare interface als de app.

Admin-paneel

Admin kan meerdere winkels, klanten, bezorgers beheren en de verkoop controleren, kosten bijwerken en vele andere taken uitvoeren.

Winkelpaneel

Winkels kunnen bestellingen, verkooprapporten, bezorgers en verwante winkeltaken beheren.

Bekijk onze producten met verschillende bedrijfsmodellen

Bekijk onze kant-en-klare apps gericht op verschillende on-demand bedrijven

Het bepalen van een Thuisbezorgd kloon app om je restaurant business te versterken

Klanten bedienen met de last-mile bezorgservice met Thuisbezorgd kloon app kan de meest voordelige stap zijn voor je restaurants.

Laten we praten

TEVREDEN KLANTEN

Vooruitgang van klanten met onze producten

Our Awards

Appreciated around the world

We are recognized for our services and products


FAQ

Veelgestelde vragen van Thuisbezorgd Clone App

Als je geen antwoord op je vraag ziet, kunnen we een afspraak maken om alles over het product te bespreken.

Thuisbezorgd app kloon is een op maat gemaakt platform voor online voedselbezorgbedrijven. Het biedt klanten online bestel- en bezorgdiensten met de vaste modules van het platform, en laat bedrijven alle taken afhandelen met vingertikken.

De kosten voor het ontwikkelen van een app zoals Thuisbezorgd liggen gemiddeld tussen de $7k en $20k. Aanpassingskosten, kosten voor kwaliteitsborging en andere variabelen zijn echter van invloed op de totale kosten.

De tijd die nodig is om de apps te ontwikkelen en te implementeren in de respectievelijke winkels duurt uiteindelijk ongeveer 8-10 werkdagen als het een kant-en-klaar platform is. In alle andere gevallen is het afhankelijk van ontwikkelaars en technologieën om de volledige tijd te voorspellen.

Want to build a high-tech product? Check what we can do for you.

Book a Free Call
Request Pricing Schedule Demo