Thuisbezorgd Kloon – Begin online restaurantbedrijf in Nederland

Lancering last-mile bezorgdiensten met Thuisbezorgd kloon, een extatisch bezorgplatform dat de klantenkring van restaurants en alle foodsectoren in Nederland vergroot

thuisbezorging kloon

Wat is de Thuisbezorgd kloon App? Hoe levert het gestroomlijnde bedrijfsopties?

De vraag naar online voedselbezorging stijgt over de hele wereld naar grotere hoogten. Gemak is de keuze van millennials geworden, ook al moeten ze iets meer betalen. Het is hun keuze geworden voor alles en nog wat. En bijgevolg biedt de on-demand markt verschillende mogelijkheden voor de restaurants om online zaken te beginnen.

Thuisbezorgd kloon app is het aanpasbare platform voor restaurants om online bestellingen en bezorgdiensten uit te voeren gemaakt met de beste technologieën en hedendaagse functies. De oplossing versnelt de bedrijven met de functies zoals snelle logins, cloud-opslag, in-app navigaties, intuïtieve ontwerpen, enz.

Restaurants naar consument leveringsmarkten van Nederland hebben grote volumes en zullen naar verwachting de komende jaren alleen maar groeien. Een app als Thuisbezorgd is een opmerkelijke oplossing om zaken mee te doen en uit te blinken op de concurrerende markten van het land.

Hoe voerde een app als Thuisbezorgd online bezorgtaken uit?

Last-mile bezorgbedrijven die een app als Thuisbezorgd gebruiken, hebben een elementaire workflow met behulp van de afzonderlijke componenten van het platform. Restaurants kunnen de bedrijfswerking zelfs verbeteren, hoewel de basiswerking voor alle bedrijfssegmenten identiek is. Hieronder wordt aangegeven hoe de verschillende modules worden gevolgd:

  • Klanten kunnen online eten bestellen via een app of panel bepalen voor hen met de beste functies voor snelle prestaties,
  • Zij kunnen thuisleveringen aanvragen en online betalen voor de artikelen van hun favoriete winkels die zij hebben geselecteerd.
  • De winkels nemen de bestellingen aan, maken ze klaar en wijzen de bezorgdienst toe aan de beschikbare chauffeurs.
  • Aanbieders halen het pakket op bij winkels, volgen het adres via de app en vullen het aan met bevestiging van klanten.

Elementaire kenmerken van Thuisbezorgd Kloon Script

Alle onderdelen van het Thuisbezorgd kloon script hebben kolossale functies in al zijn modules voor vloeiende leveringstaken en het behouden van een hoog klantenbestand.

Klanten App/Paneel

Klanten hebben toegang tot promo-coupons tijdens het bestellen, waardoor ze spannende extraatjes krijgen bij het bestellen via het platform.

Restaurant App/Paneel

Restauranteigenaren kunnen de bestellingen aanpassen aan de voorraad van hun artikelen en de klanten verzoeken de bestellingen te wijzigen.

Admin Dashboard

Rond de restaurants kan de admin aparte zones instellen voor bezorging en de dichtstbijzijnde bezorger van de zones aanwijzen.

Levering App

Leveranciers kunnen hun profiel bijwerken met persoonlijke gegevens, waaronder naam, e-mail, contactnummer, enz.

Het bepalen van een Thuisbezorgd kloon App om uw restaurant bedrijf te versterken

Klanten bedienen met de last-mile bezorgdiensten met Thuisbezorgd kloon app kan de meest voordelige stap zijn voor uw restaurants.

Exclusieve kenmerken van Thuisbezorgd kloon om op te vallen in de leveringsmarkten

Contactloze levering

Klanten kunnen kiezen voor contactloze levering terwijl ze online bestellen en betalen; de chauffeurs volgen alle veiligheidsrichtlijnen om veilig aan huis te leveren.

Kaart details bewaren

Alle gebruikers op het platform kunnen de gegevens van meerdere kaarten (credit/debit) voor de betalingen opslaan en na de bestelling met elke gewenste kaart betalen.

Winkelbeoordelingen

Klanten kunnen kijken naar alle winkel beoordelingen en ratings gegeven bij het selecteren van de winkel om te bestellen van, met de andere details zoals adres, menu, winkel timings.

Gedetailleerd menu

Winkels kunnen een menu maken met categorieën en subcategorieën van de artikelen, zodat de klanten gemakkelijk kunnen bladeren; ze kunnen ook modifiers toestaan.

Afhaalmaaltijden Bestellingen

Klanten kunnen via de app bestellen en het afhaalpakket aanvragen; als de bestelling wordt klaargezet, kunnen klanten het afhalen in de winkel.

Demo's voor mobiele apps van E-Delivery om de workflow te begrijpen

Geïntegreerde nieuwste functies om direct eten te bestellen of bezorgdiensten te plannen vanuit een gebruiksvriendelijke app.

Bekijk de panelen van de oplossing

Klanten kunnen panelen gebruiken om te bestellen en te betalen met de gewenste methoden met de vergelijkbare interface als de app.

Veel gestelde vragen van Thuisbezorgd kloon App

1. Wat is Thuisbezorgd App kloon?

Thuisbezorgd app kloon is een op maat gemaakt platform voor online voedsel levering bedrijven. Het biedt klanten online bestel- en bezorgdiensten met de vastgelegde modules van het platform, en laat bedrijven alle taken met vingertikken afhandelen.

2. Wat zijn de kosten om een app als Thuisbezorgd kloon te ontwikkelen?

De kosten om een app als Thuisbezorgd te ontwikkelen liggen gemiddeld tussen de $7k en $20k. Echter, aanpassingskosten, kwaliteitsborgingskosten en andere variabelen beïnvloeden de totale kosten.

3. Hoe lang duurt het om de apps te ontwikkelen en te implementeren?

De tijd die nodig is om de apps te ontwikkelen en te implementeren in de respectievelijke winkels duurt uiteindelijk ongeveer 8-10 werkdagen wanneer het een pre-built platform is. Anders is het allemaal afhankelijk van ontwikkelaars en technologieën om de volledige tijd te voorspellen.